دومین جشنواره فرزندان آفتاب هشتم افتتاح شد

افتتاحیه دومین جشنواره فرزندان آفتاب هشتم ویژه فرزندان هفت تا هیجده سالِ مقیم مراکز شبانه‌روزی بهزیستی خراسان رضوی به‌صورت ویدیو کنفرانس با حضور مدیرکل، مسئول شورای فرهنگی، مدیران و کارشناسان ادارات بهزیستی شهرستان‌ها و مدیران مراکز شبه‌خانواده خراسان رضوی برگزار گردید.

مدیر کل بهزیستی خراسان رضوی در این نشست با اشاره به اینکه جشنواره فرزندان آفتاب هشتم برای اولین بار در سال ۱۴۰۰ آغاز شد، گفت: اختتامیه این جشنواره در سال گذشته برگزار گردید و ۲۸۰  نفر از فرزندانِ بهزیستی در این مسابقات شرکت نمودند. این جشنواره در سال گذشته تجربه‌ی بسیار موفق، مثمرثمر و ارزشمندی ارزیابی گردید. درنتیجه، بازبینی‌هایی درخصوص نحوه‌ی اجرا، مدت‌زمان اجرا، محتوای جشنواره و... انجام گرفت.

دکتر مسعود فیروزی افزود: برگزاری سالیانه و منظم این جشنواره‌ها برای سالیان متمادی موجب هدف‌گذاری مسئولین مراکز شبه خانواده در تربیت فرزندان با رویکردهای مورد نظر جشنواره می‌گردد. این جشنواره‌ها تاثیر فراوانی در انتقال تجربیات، تقویت بنیه شرکت‌کنندگان و انگیزه جهت به‌دست‌آوردن قوت‌ها و برطرف کردن نقاط ضعف دارد. قرار است که ارزیابی عملکرد شرکت‌کنندگان در این جشنواره در هر قسمت به‌حوزه‌ی تخصصی سپرده شود. ارزیابی رویکرد مهارتی توسط حوزه اشتغال، رویکرد ورزشی توسط حوزه رفاه و ورزش، رویکرد اعتقادی توسط حوزه امور فرهنگی، رویکرد هنری توسط دفتر شبه خانواده انجام می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: باتوجه به تعطیلی مدارس و درنظر گرفتن اوقات فراغت فرزندان، این جشنواره به‌صورت منسجم در فصل تابستان برگزار خواهد شد. مراکز بهزیستی موظفند از طریق انجام برنامه‌ریزی‌های مختلف و برگزاری کلاس‌های آموزشی، مهارتی و... در ابتدا استعداد فرزندان را شناسایی و در مرحله دوم در مسیر شکوفایی آن گام بردارند. از سه مرکز اول که فرزندانِ آنها در این مسابقات موفق‌تر عمل کنند، تقدیر به‌عمل می‌آید.

دومین جشنواره فرزندان آفتاب هشتم افتتاح شد

این جشنواره متناسب با توانمندی فرزندان و به‌صورت هدفمند اجرا می‌گردد

مسئول دبیرخانه شورای فرهنگی نیز در این جلسه درخصوص قسمت‌های مختلف این جشنواره، گفت: این جشنواره در ۴ رویکرد برگزار می‌شود که هرکدام از این رویکردها، بخش‌های مختلفی دارد. رویکرد مهارتی شامل صنایع‌دستی، رویکرد اعتقادی شامل حفظ بخشی از جز ۳۰ قرآن، صحیح‌خوانی قرآن، اذان و زیباخوانی نماز می‌باشد. رویکرد هنری شامل سه بخش سرود، تئاتر و نقاشی است و رویکرد ورزشی نیز در رشته‌های آمادگی جسمانی، فوتبال دستی و تنیس روی میز برگزار می‌شود. تمامی این مسابقات در هر مقطع برمبنای توانمندی و شرایط سنی همان گروه ازفرزندان برنامه‌ریزی شده، به‌طور مثال برای مقطع اول دبستان فقط ۱۰ سوره آخر قرآن جهت حفظ در نظر گرفته شده است.

علی ستوسر افزود: این جشنواره متناسب با توانمندی فرزندان و به‌صورت هدفمند اجرا می‌گردد. عناصری که در این جشنواره مدنظر قرار گرفته، همگی جزء فطرت انسان است ویادگیری این مهارت‌ها ابزاری موثر درفرآیند تربیت است. هر فرزند می‌تواند در یک یا چند رویکرد متفاوت (مهارتی، اعتقادی، هنری و ورزشی) شرکت نماید.

وی اشاره به اینکه جشنواره در سه مرحله شهرستانی، منطقه‌ای و استانی برگزار می‌گردد، گفت:ترویج فرهنگ اسلامی دربین فرزندان، امید و نشاط اجتماعی به مراکز شبه‌خانواده، تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در بین فرزندان مراکز، هدایت هدفمند مراکز به سمت رویکردهای فرهنگی، پرورش روحیه‌ی مشارکت جویی، مسئولیت‌پذیری، تعامل و همدلی بین فرزندان و... تنها بخش بسیار کوچکی از اهداف این جشنواره می‌باشد.

کد خبر 79758

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد